Εύκολος σπιτικός ταραμάς

ΥΛΙΚΑ

130 γραμμάρια άσπρο ταραμά

200 γραμμάρια ψίχα από άσπρο μπαγιάτικο ψωμί

1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο

1/3 του φλιτζανιού λεμόνι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βρέχουμε την ψίχα του ψωμιού και την στίβουμε καλά. Την κάνουμε τρίμματα. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τον ταραμά και τα τρίμματα του ψωμιού και αφήνουμε το μίγμα να πολτοποιηθεί . Στην συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού εναλλάξ μέχρι να ασπρίσει ο ταραμάς μας .

Μπορείτε να δείτε

Ονομασίες των ποτών και η προέλευσή τους

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τις ονομασίες των ποτών και την προέλευσή τους σας παραθέτουμε …

lifetoday business solutions